Denne lærings- og materialeplatform er udviklet med det formål at støtte og inspirere virksomheder, inden for kontorfaget, i rekruttering af den eller de rette elever til en læreplads.

Der er rift om eleverne i dag, og hvis du tænker, at din nye medarbejder skal være en elev, så kan dette forløb hjælpe din virksomhed og dig med at få formidlet, hvem I er, og hvilken elev I søger. 

I materialet her finder du en trin-for-trin-guide til at bruge video som redskab til at lave elevrekruttering på en ny måde samt en guide til, hvordan du tilpasser din kommunikation til eleverne. Du finder desuden relevante links, plakater og vejledning, som alle er lige til at tage i anvendelse.

Materialer og forløb er udviklet af erfarne lærepladskonsulenter fra fem store erhvervsskoler. 

De lokale erhvervsskoler står også klar til at hjælpe jer med elevrekrutteringen, så tøv ikke med at kontakte din nærmeste erhvervsskole.

INFO OM FORLØBET

På et arbejdsmarked, hvor der er færre og færre unge, er det vigtigt, at vi uddanner unge til branchen.

Men måske oplever I som skole, at jeres samarbejdsvirksomheder, ligesom mange andre, ikke får nok opmærksomhed på stillingsopslagene? Derfor kan forløbet “Kom i gang med videorekruttering”, der er målrettet virksomheder, hjælpe jeres samarbejdsvirksomheder igennem rekrutteringsprocessen.

Forløbet, som du kan finde og afvikle på siden her, kan også downloades som SCORM-fil (zip-mappe), og dermed afvikles på skolens LMS.

Hent filerne længere nede på denne side.

Pexels Tirachard Kumtanom 601170

KOM I GANG MED VIDEOREKRUTTERING

KOM I GANG

 

 

... eller download læringsforløbet eller hent videoerne herunder

FILER

Videokoncept Til Virksomheder SCORM
Læringsvideoer til Videokoncept